Levenscoach Haarlem

Levenscoach Aanpak

Mijn aanpak begint bij een intakegesprek waarin we je gehele biografie nalopen. Dit geeft een eerste inzicht in het verloop van je leven. In de gesprekken gaan we terug naar bijzondere gebeurtenissen, die tot emotionele lading hebben geleid. Je leert jouw zwarte gaten in jouw energieveld traceren, deze te accepteren, te omarmen om ze vervolgens los te laten. In de blessings geef ik je een bepaalde vorm van energie om dit inzichtproces te versnellen.

Levenscoach Doelstellingen Sessies

Het voordeel om een aantal sessies te reserveren is dat je hierdoor min of meer gedwongen wordt om goed naar jezelf te kijken. Als levenscoach ben ik getraind en heb ik ervaring om cliŽnten heel snel bewust te maken van patronen. Normaliter zou dit zonder coachen zichzelf manifesteren door het aantrekken van levensgebeurtenissen welke iemand wijzen op zijn of haar pijn. Vaak maken cliŽnten pas op het moment van een crisis een afspraak. Dit is prima maar door dit in een vroeger stadium te doen, kan iemand juist een crises voorkomen.

Inhoud Sessies

Ik voer gesprekken met cliŽnten waarbij de kwaliteit van de relatie met de vader of de moeder van de cliŽnt centraal staat. Als kind heb je een natuurlijke tendens om altijd achter je vader en moeder te blijven staan, aangezien je een bevestiging van hun liefde wilt behouden. Je ouders houden van je, evenwel ben je als kind zeker 10x zo gevoelig als een volwassene. Dus als je vader of moeder vroeger 1x extreem boos op je is geweest en je hebt het jezelf aangetrokken dan zit die lading nog steeds in je.

Hoe is de kwaliteit van de relatie met jouw moeder en vader?

De meeste cliŽnten beantwoorden de vraag met een standaard antwoord: de relatie is goed. Door de volgende vragen te stellen wordt in veel geval dit beeld langzaam bijgesteld

Deel je emoties met je vader en moeder?

Vraag je advies aan je vader en moeder?

Voel je jezelf op je gemak bij je vader en moeder?

De relatie met je vader symboliseert onafhankelijkheid, op eigen benen staan, ondernemen en het feit of je een autoriteit accepteert waar je iets van aanneemt. Problemen met financiŽn verwijzen regel recht naar de uitdaging iets recht te zetten in de relatie me je vader.

De kwaliteit van de relatie met je moeder verwijst naar genegenheid, huizelijkheid, tederheid en de warmte van de liefde in relaties. Thema's met het aantrekken van partners en het neerzetten van langdurige relaties verwijzen meestal regelrecht naar de relatie met je moeder.

Emoties in het NU of uit het verleden met bazen, collega's, broers, zussen, tantes, ooms, schooljuffen, schoolmeesters, vriendinnen of vrienden wijzen uiteindelijk allemaal terug naar de relatie die jij hebt of had, of juist nooit hebt gehad met je vader of moeder.

Zie ook Emotionele Lading een tabel met mogelijke gebeurtenissen uit de kindertijd en de grote gevolgen in het leven van een vrouw en man.

Levenslijn

Het blijkt handig om tijdens de intake een tijdsbalk te maken met alle emotionele en alle medische gebeurtenissen.

Prominente Emotie

Het is handig om te analyseren welke emotie of emoties je met name parten spelen. Dit kan helpen bij het traceren van emotionele lading. Boosheid, gehechtheid, jalousie, trots of onzekerheid?

Geleide Meditatie voor acceptatie van situaties met personen

Vaak is er afstand tussen jou en je vader en of je moeder en of andere personen in je leven. Door specifieke zeer eenvoudige meditaties kan deze afstand in je hart snel tot nul worden gereduceerd. Daarna worden pijnen de ruimte gegeven en makkelijker losgelaten.

Levenscoach Energie Overdracht

Aan het einde van iedere sessie wordt er energie overdracht gegeven. Het doel hiervan is herinneringen automatisch in je dromen terug te laten komen en het verwerkingsproces te versnellen.

Life Coach Haarlem

Onze aanpak is gedurfd maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een To The Point aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Ik zie u graag in mijn praktijk. Neem hiertoe telefonisch kontakt op of via het kontakt formulier of maak direct online een afspraak voor een intake gesprek.Samenvatting

Facebook

Kosten en Tijden

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde klanten krijgen toegang tot het Klanten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over uw coaching vraag.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van clienten.

Tarieven:

Zie pagina Life Coach Haarlem Tarieven

Coaching of behandeling?:

Indien u een "zware rugzak" heeft en sterke innerlijke conflicten dan is het raadzaam om voorafgaand aan de coaching eerst 3 energetische behandelingen te ondergaan. En bovendien 2 hoofdstukken uit Oneness Effort te lezen over het begrijpen van ons mentaal denken en het begrijpen van onze emoties.

Behandelingen

Zie website Paranormale Genezer voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!