Life Coach Haarlem referenties

Een aantal clienten van Life Coach Haarlem is zo vrij geweest om uit eigen ervaring te vertellen over hun groei process, waarbij mijn To The Point Life Coaching aanpak als een katalysotor heeft gewerkt.

Referentie NJ, 38 jaar, 5 sessies en geschreven in Maart 2010

Via mijn vriendenkring kwam in aanraking met Life Coach Haarlem Jyo. Ik wilde mijn issues wel eens vanuit een andere invalshoek benaderen. Het maakte me nieuwsgierig, alhoewel ik tegelijkertijd ook wel mijn twijfels had of ik niet te rationeel zou zijn voor Jyo zijn aanpak. Ik gaf me eraan over. En met resultaat.

Wat mijn twijfels heeft weggenomen? De persoonlijke benadering, waar, speaking for myself, ik me heel erg op mijn gemak voel. Het "huiskamer effect" door aan een grote eettafel te zitten geeft het gevoel dat je tegenover een vriend zit en niet in groot spiritueel centrum waar je één van de velen bent. Ik heb mij beter leren verhouden tot oude emoties en gedragspatronen, die ik sinds mijn jeugd heb opgebouwd. (Je bent niet de emotie, de emotie zit in jou!) NJ, 2010.

Referentie Ester Kösters – van Elen, 37 jaar, 5 sessies en geschreven in Juli 2010

Via een vriendin/collega ben ik, vanuit Munstergeleen in Zuid-Limburg, bij Jyo terecht gekomen. In eerste instantie kwam ik met mijn vriendin mee om eens te zien hoe “het” werkt. De eerste kennismaking met Life Coach Haarlem Jyo was heel open en relaxt. Tijdens haar sessie was het voor mij duidelijk dat ik me door Jyo wilde laten helpen. Zijn manier van werken is verrassend en verhelderend.

Mijn vraagstelling was om blokkades op te lossen en patronen te doorbreken die zijn ontstaan door gebeurtenissen uit mijn vroege jeugd. De blokkades die toen zijn ontstaan bepaalden mijn dagelijkse bezigheden, handelingen en denken. Voor mijn gevoel kon ik niet verder ontwikkelen voordat deze blokkades waren opgelost. Keer op keer vond ik het moeilijk om bijv. boos te zijn; met dominante, verbaal sterke en/of agressieve mensen om te gaan; fouten te maken; meer van mezelf te “laten zien”.

Door de sessies met Jyo heb ik inzicht gekregen in de situaties/feiten en meer begrip gekregen voor de reacties van mezelf en de mensen om me heen. Hij heeft me o.a. geleerd hoe ik emoties vanuit het verleden kan bekijken, omarmen en loslaten; verband te leggen tussen handelingen van nu met ervaringen van toen. Hierdoor voel ik me vrijer en kan ik meer vanuit mezelf – natuurlijker - handelen en reageren.

Ik ben ervan overtuigd dat alles met een reden gebeurd. Zo ook mijn ontmoeting met Jyo en zijn liefdevolle gezin. Ik ben erg dankbaar voor de hulp die Jyo me heeft gegeven en de vrijheid die ik er nu door ervaar.

Jyo, bedankt!!

Liefs,

Ester Kösters – van Elen

Munstergeleen, Zuid-Limburg

Nederland

Referentie RS, 38 jaar, 8 sessies en geschreven in augustus 2010

Mijn eerste sessie met Life Coach Haarlem Jyo was voor mij een verademing. Ik voelde me vanaf het begin op mijn gemak, voelde intuďtief aan dat ik hem volledig kon vertrouwen en dat hij mij kon helpen om mijn leven op de rit te krijgen. Dit is wonderbaarlijk voor een incestslachtoffer met onverwerkte pijn en verdriet. Door mijn ervaringen vertrouwde ik niemand, ik kon mijn emoties en geheim niet delen, ik trok alleen maar negatieve dingen en nog meer pijn aan. Het leven was een zware last op mijn schouders. Jyo oordeelt niet en dat schept een natuurlijke vorm van vertrouwen.

Door de verplichting van buitenaf tot geheimhouding is het altijd moeilijk voor mij geweest om echt met anderen te kunnen praten, emoties te delen en diepere relaties op te bouwen. Door mijn angst om verkeerde mannen aan te trekken, trok ik ze juist als een magneet aan. Ik ben mijn hele leven op zoek geweest naar liefde maar ik kon het niet vinden. Door mijn trauma had ik een veel te laag gevoel van eigenwaarde, ik hield niet van mezelf, vond mezelf minderwaardig en was niet gelukkig. Jyo weet heel veel over de effecten van incest op de slachtoffers en over de manier waarop je daarvan helemaal kunt genezen.

Jyo heeft mij geholpen mijn emoties te verwerken en mijn gevoel voor eigenwaarde te herstellen. Het was geen pretje om al die negatieve emoties te ervaren, maar ik had maar één doel voor ogen: vrij en gelukkig zijn! Ik heb mijn ervaringen ook gedeeld met mijn vriendinnen. Het praten ging me vrij gemakkelijk af en vanaf dat moment voelde ik me opgelucht, er viel een grote lading van me af. Mijn gevoel voor eigenwaarde en zelfliefde is dusdanig hersteld dat ik nu een positieve uitstraling heb. Ik ben gelukkig met mezelf en met mijn leven, ik trek nu allemaal positieve dingen aan en er komen allemaal leuke en lieve mensen op mijn pad. Ik voel een enorme innerlijke rijkdom en vrijheid! En dat allemaal binnen slechts enkele maanden. Mijn dank aan Jyo is zeer groot.

Ik schrijf met alle liefde mijn verhaal voor de vele lotgenoten die op zoek zijn naar snelle en effectieve hulp. Ik wil jullie allen een hart onder de riem steken dat volledige genezing van de pijn en verdriet van incest zeer zeker mogelijk is. Ik ben ervan overtuigd dat de methode van Jyo de beste manier is om snel te genezen en gelukkig te worden. Ik heb de stap genomen, nu jij nog….

Referentie MK, 38 jaar moeder van 2 kinderen, 1 sessie per kind geschreven in December 2010

Met een korte sessie van een half uur heeft Life Coach Haarlem Jyo mijn kinderen geholpen met het verzachten van hun emoties die voortkwamen uit het afgewezen voelen door hun vader. Ook een aantal vage pijnklachten zijn sinds de behandeling verdwenen of verminderd. Ze werden veel vrolijker, speelser en bleven minder lang in hun buien hangen. Wellicht is in de toekomst meer nodig maar dit half uur bracht ze zeker verder. Jyo gaat daarbij op een hele vriendelijke en relaxte manier met de kinderen om.

Referentie MT, 43 jaar moeder van 2 kinderen, 5 sessies in Mei 2011

Na een hele zware, emotionele periode, gevolgd door een echtscheiding met alle gevolgen van dien met name voor mijn kinderen, greep ik alles aan om mijn leven weer op de rails te krijgen: therapie, pycholoog etc. Hoe graag ik ook wilde, hoe ik er ook voor vocht, ik kreeg mijn leven niet op de rails: bleef hangen in mijn pijn en verdriet, onbegrip, woede en boosheid, hetgeen neigde naar depressiviteit/ onzekerheid/ verlies van eigenwaarde.

Ben in contact gekomen met Life Coach Haarlem Jyo en na enkele gespekken besloten om Life Coaching bij Jyo te volgen met het idee: “baat het niet, schaadt het niet”...., ik greep alles aan om mijzelf beter te voelen. Ik was tot dusver niet bekend met Life Coaching, maar stond er zeker open voor.

Gedurende de sessies die ik heb gevolgd, zijn we niet alleen ingegaan op de de scheiding en de periode hieraan voorafgaand, maar ook op gebeurtenissen uit het verleden welke wellicht van invloed zijn geweest op bepaalde keuzes in mijn leven, waardoor ik (onbewust) mezelf niet ben geweest. Heel confronterend en pijnlijk, maar daarentegen ook wel een openbaring: ikzelf had nooit stilgestaan bij het feit dat bepaalde confrontaties/traumatische gebeurtenissen uit het verleden van invloed konden zijn zijn op bepaalde keuzes in mijn leven / beperking van ontwikkelingen/ blokkades in mijn verdere leven.

Na een sessie met Jyo voelde ik mij in 1e instantie heel goed (alleen al vanwege het feit dat ik al mijn woede en frustratie kon uitten) en had ik energie voor 10, gevolgd door een aantal heel slechte dagen: ging volledig in op mijn emoties wat gepaard ging met het benodigde verdriet, piijn en boosheid!

Al met al heb ik na de sessies met Jyo inzicht gekregen in bepaalde feiten en gebeurtenissen in mijn leven en realiseer ik me/ heb ik doen inzien dat bepaalde beslissingen uiteindelijk goed zijn geweest. Door de (pijnlijke) confrontaties gedurende de sessies heb ik mezelf leren kennen, weet ik wie ik ben, wat ik wil, waar ik voor sta, heb ik mijn gevoel voor eigenwaarde weer terug, voel mezelf zelverzekerder dan ooit, voel me sterk, ben weer blij en gelukkig!!

Ik ben heel blij dat ik Jyo heb leren kennen, dat ik de belissingen heb genomen om Life Coaching bij Jyo te hebben gevolgd. Ik kan weer lachen & genieten en sta positief in het leven!!!!

Life Coach Haarlem? wat is Energie Management?

Wanneer verliezen we energie?

Zodra we ons identificeren met een situatie of persoon

Indien je naar de film gaat en je indentificeert je met de "good guy" of de "bad guy" en je de bioscoop verlaat ben je moe. Zodra je leert als een stille getuige te kijken naar de film en ook naar de film van je eigen leven dan houdt je veel meer energie vast.

Life Coach Haarlem wanneer winnen we energie?

Door dingen te doen die je leuk vindt. Door meditatie. Door energie te ontvangen.

Life Coach Haarlem

De Life Coach Haarlem aanpak is gedurfd maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een To The Point aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Ik zie u graag in mijn praktijk. Neem hiertoe telefonisch kontakt op of via het kontakt formulier of maak direct online een afspraak voor een intake gesprek.



Samenvatting

Facebook

Kosten en Tijden

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde klanten krijgen toegang tot het Klanten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over uw coaching vraag.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van clienten.

Tarieven:

Zie pagina Life Coach Haarlem Tarieven

Coaching of behandeling?:

Indien u een "zware rugzak" heeft en sterke innerlijke conflicten dan is het raadzaam om voorafgaand aan de coaching eerst 3 energetische behandelingen te ondergaan. En bovendien 2 hoofdstukken uit Oneness Effort te lezen over het begrijpen van ons mentaal denken en het begrijpen van onze emoties.

Behandelingen

Zie website Paranormale Genezer voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Footer