Life Coach Haarlem

To the Point Life Coaching wat is dat?

life Coach te Haarlem

Life Coaching is een beroep om anderen te helpen op weg naar meer geluk, plezier, vitaliteit en gezondheid.


To the Point betekent naar die punten in ons (energie) lichaam te gaan die onze energie verslinden: de zwarte gaten waarin angsten en overtuigingen zijn opgeslagen uit onze kinderjaren. Op dit moment dragen de angsten en overtuigingen niet bij aan ons leven.

  • Ik kan niets
  • Ik ben het niet waard
  • Ik verdien beter
  • Ik ga dood
  • ik wil dood
  • ik ben dom
  • ik ben dik
  • ik ben dun
  • ik ben te lang
  • ik ben te kort

In onze kindertijd hebben we ons situaties aangetrokken en de geblokkeerde energie opgeslagen in zowel ons ons fysieke als energie lichaam. Vaak fysiek in de ruggenwervel of gewrichten en energiek in de geslachts, navel en hart chakra's.

Wat is er zo uniek?

Life Coach Haarlem leert clienten op een constructieve wijze met hun verdriet om te gaan. Ik help hen voor de rest van hun leven anders naar zichzelf en het leven te kijken. Verdriet is vaak opgeslagen in ons hart, buik en gewrichten. Het hart is als het ware een ui met vele lagen en in elke laag kan verdriet zijn opgeslagen.

Door clienten te leren 1 laag te ontdoen van verdriet, deze te omarmen en te ontladen kan een client hiermee zelf verder gaan

Naar mate er meer lading oplost groeit automatisch het bewustzijn en hierdoor wordt iemand gevoeliger. Dit betekent dat verdriet wat er al jaren zat opeens voelbaar wordt. Deze cyclus herhaalt zich telkens totdat alle lading in alle lagen is opgelost. Tijdens de sessies ga ik gericht energie overdracht toepassen op die lagen waar de grootste lading zich bevindt. Hierdoor kunnen grote levenstransformaties plaatsvinden.

Door het zelf leven en beleven van dit proces vanaf 2004 ben ik in staat om uit een grote ervaring te putten in het kijken naar patronen, het voelen van lading, het omarmen van lading en het struktureel loslaten van lading.

Succes wat is dat? Energie Management

Wanneer verliezen we energie?

Zodra we ons identificeren met een situatie of persoon

Indien je naar de film gaat en je indentificeert je met de "good guy" of de "bad guy" en je de bioscoop verlaat ben je moe. Zodra je leert als een stille getuige te kijken naar de film en ook naar de film van je eigen leven dan houdt je veel meer energie vast.

Wanneer winnen we energie?

Door dingen te doen die je leuk vindt. Door meditatie. Door energie te ontvangen.

Life Coaching Haarlem

De Life Coach Haarlem aanpak is gedurfd maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een To The Point aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Ik zie u graag in mijn praktijk. Neem hiertoe telefonisch kontakt op of via het kontakt formulier of maak direct online een afspraak voor een intake gesprek.Samenvatting

Facebook

Kosten en Tijden

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde klanten krijgen toegang tot het Klanten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over uw coaching vraag.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van clienten.

Tarieven:

Zie pagina Life Coach Haarlem Tarieven

Coaching of behandeling?:

Indien u een "zware rugzak" heeft en sterke innerlijke conflicten dan is het raadzaam om voorafgaand aan de coaching eerst 3 energetische behandelingen te ondergaan. En bovendien 2 hoofdstukken uit Oneness Effort te lezen over het begrijpen van ons mentaal denken en het begrijpen van onze emoties.

Behandelingen

Zie website Paranormale Genezer voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Footer