Oneness energie overdracht oorsprong

oneness energie

De Oneneness energie overdracht werd al in het oude Egypte gegeven, zoals afgebeeld op de Grote Initiatie en het oordeel voor Osirus. De persoon in de linker bovenhoek geeft een Oneness Blessing aan 1+1+ 12 personen die onze organen en een verruimd bewustzijn van de planeten in ons sterrenstelsel voorstellen.

Deze wijze van persoonlijke groei is dus al heel oud. Geen jarenlange dagelijkse Yoga & Meditaties met veel kennisoverdracht maar het ontvangen van de ervaring van een verruimd bewustzijn met veel meer liefde, innerlijke rust, verbondenheid en vrolijkheid. Dit zonder veel inspanning van je eigen kant!

Oneness energie en of zelf (leren) mediteren

innerlijke rust

Door met het licht van de Oneness engergie overdracht - gelijk aan zelfstandig 1000 uur mediteren - te kijken naar momenten in je leven, waar je destijds zelf geen keuze in had en de patronen te herkennen en te omarmen die later zijn ontstaan, kan je heel veel energie vrij maken voor je bewustzijnsverruiming. Waarom zou je zo moeilijk doen als je gewoon hulp kan ontvangen en de oorzaak van je energie lekken en jarenlange verdriet snel wordt verholpen?

Zet je de voordeur open door Yoga & Meditatie en staat je achterdeur open met zware emotionele energie dan slokt de zware energie de nieuwe lichte energie in no time weer op en kom je geen stap vooruit - hoe graag je dat ook zou willen. Het is net als of je op een home trainer fietst met een bewegend videobeeld met de illusie van voortbeweging, terwijl je eigenlijk helemaal niet vooruit komt.

Samengevat: Zolang er energie blokkades aanwezig zijn, lekt er veel meer energie weg, dan dat je er zelf bij kan toevoegen door dagelijkse meditatie. De Oneness energie overdracht pakt eerst de oorzaak aan van je energie lek. Meditatie op eigen kracht geeft tijdelijk goede effecten maar deze effecten verdwijnen snel weer naar de achtergrond. Pas na het opklaren van je mist in je bewustzijn kan je anderen effectief inspireren.

Life Coach Haarlem

Onze aanpak is gedurfd maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een To The Point aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Ik zie u graag in mijn praktijk. Neem hiertoe telefonisch kontakt op of via het kontakt formulier of maak direct online een afspraak voor een intake gesprek.Samenvatting

Facebook

Kosten en Tijden

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde klanten krijgen toegang tot het Klanten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over uw coaching vraag.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van clienten.

Tarieven:

Zie pagina Life Coach Haarlem Tarieven

Coaching of behandeling?:

Indien u een "zware rugzak" heeft en sterke innerlijke conflicten dan is het raadzaam om voorafgaand aan de coaching eerst 3 energetische behandelingen te ondergaan. En bovendien 2 hoofdstukken uit Oneness Effort te lezen over het begrijpen van ons mentaal denken en het begrijpen van onze emoties.

Behandelingen

Zie website Paranormale Genezer voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!